More

Essendon Country Club

an environment for all to enjoy

The Clubhouse

The first thing you’ll see when entering Essendon Country Club is an ‘All Welcome’ sign. This exemplifies our attitudes, and commitment to making the newly refurbished clubhouse an environment for all to enjoy.

The clubhouse makes a striking impression the moment you walk in. With its high ceiling and exposed beams it is the perfect central hub for this stunning club.

The restaurant area of the clubhouse was extended early on in 2015 to cope with the growing popularity of the club. The extension has created a more modern and airy feel to the clubhouse, which has played host to many societies, members and guests alike over its short life span so far.


Our goal is to make this a club that people want to come to whether it be to have a game of golf, read a paper, have a coffee or meet with friends. Right from the outset, we set out to create a friendly atmosphere, free from the shackles of traditional golf club rules, and we have been delighted by the way both members and visitors have bought into that philosophy.

Kieran and Liam Griffin – Owners

The clubhouse appears big, bright and boisterous from the moment you step inside.

Golf Magic

   

Sign Up For Updates


Confirm





Created by intelligentgolf version 10.1.2.